Frizerski Salon ID HAIR ACADEMY


U sklopu naše Akademije nalazi se i profesionalno opremljen FRIZERSKI SALON. Frizerski salon ID HAIR ACADEMY se nalazi u strogom centru, u ulici Kneza Miloša 23. Kada je reč o usluzi vezanoj za frizuru, klijenti ID HAIR akademije će dobiti stručne savete iz oblasti nege kose. Moći će da se konsultuju sa stručnim frizerima – stilistima o tome koje forme i boje kose najbolje pristaju njihovom obliku lica, boji tena, načinu odevanja. Moći će da odaberu u dogovoru sa frizerom najmodernije frizure.

ona


Duga kosa je oduvek bila „modni stav“, kako za žene tako i za muškarce. Vaša frizura mora da se slaže sa vašom ličnošću, stilom života, karijerom, oblikom tela, gustinom i teksturom kose, bojom očiju i tenom.

Većina žena kosu smatra jednim od svojih najjačih aduta kada je izgled u pitanju. Tim ID HAIR academy će vam pomoći da kosa postane Vaš zaštitni znak. Ako imate dugu kosu i jednostavno želite promenu, posetite naš salon i napravićemo Vam frizuru koja najbolje ide uz vas.

on


Kada je reč o trendovima u šišanju, sezonske muške frizure uvek su rezultat kompromisa između stilizovanog muškarca koji je spreman da eksperimentiše i klasičnog muškarca koji voli tradicionalne jednostavne rezove makazama.

Danas muškarci svojoj frizuri pridaju mnogo više značaja nego pre. Možemo slobodno reći da im je frizura jednako važna kao i bilo šta drugo što utiče na njihov izgled, recimo kakve će cipele odabrati ili koju će košulju kupiti.